Okresní kolo družstev v atletickém čtyřboji

AktualityÚspěchy žákůKomentáře nejsou povolené u textu s názvem Okresní kolo družstev v atletickém čtyřboji

Ve středu 17.4.2024 a v pátek 19.4.2024 se naši žáci druhého stupně zúčastnili okresního kola družstev v atletickém čtyřboji, který se konal na ZŠ Laštůvkova, kde mají s těmito závody bohaté zkušenosti, za posledních 10 let bylo nejvíce přihlášených škol na toto atletické klání. Pro žáky byly připraveny vhodné podmínky atletického areálu a také hodnotné ceny. Každý žák bojoval ve 4 disciplínách, sprint a vytrvalost byla neměnná, další dvě se rozdělovali do družstva (pro mladší skok vysoký a daleký, u starších i vrh koulí nebo hod kriketovým míčkem).

Naši školu reprezentovali ve III. kategorii dívek A. Měrková, K. Kopečná, E. Trojanová, S. Outratová; ve III. kategorii hochů pak F. Doležal, L. Musil, L. Exler, J. Tirpák, Š. Kvapil; ve IV. kategorii hochů P. Sýkora, M. Bílý, T. Müller, N. Veselý, C. Slezák; ve IV. kategorii dívek M. Měrková, T. Novotná, B. Navrátilová, T. Vaculíková, V. Blatná.

Největšího úspěchu dosáhli chlapci ve IV. kategorii, kde skončili na 3. místě s vyrovnanými výkony a jen o 40 bodů od druhého místa. Navíc mnoho dílčích úspěchů v disciplínách napříč kategoriemi. Gratulujeme. Pochvalu si zaslouží všichni reprezentanti školy za soutěžení v duchu fair-play. Všem patří poděkování.

Mgr. Lukáš Chmel

© 2016 ZŠ Janouškova 2 Brno | ZenSoft.cz